Haemme nohevaa korikorjaajaa, sekä ammattitaitoista automaalaria

Haemme nohevaa korikorjaus kokemusta omaavaa tai innokasta alalle haluavaa mekaanikkoa korikorjaamoon, reiluun ja ammattitaitoiseen ympäristöön.

Odotamme hakijalta oma-aloitteista otetta työhön, hakijalle ovat myös eduksi kokemus korikorjauksesta, automaalauksesta ja lasin korjauksesta sekä vaihdoista.

Työmäärän lisääntyessä haemme iloiseen joukkoomme nyt myös ammattitaitoista automaalaria. Odotamme hakijalta oma-aloitteista otetta työhön, hakijalle ovat myös eduksi kokemus korikorjauksesta ja lasin korjauksesta sekä vaihdoista.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota yhteyttä:

Jan-Peter Rekola
puh. 0400896996
sähköposti: jani@janglas.fi

Nopeaa täyden palvelun toimintaa

Janglas Oy on 1998 perustettu täyden palvelun autotalo. Toimialaamme ovat vauriokorjaus ja maalaus sekä tuulilasien korjaus ja vaihtaminen, korjaamme kaikki automerkit, myös asuntoautot ja -vaunut.

Kun valitettava vahinko on sattunut, voit tuoda autosi suoraan meille korjattavaksi ja me hoidamme vahinkotarkastuksen sekä laskemme vakuutusyhtiöllesi korjausarvion CABAS-laskentaohjelmalla. Hoidamme prosessin alusta loppuun, vauriokartoituksesta ajoneuvon takaisin luovutukseen sekä opastamme mielellämme myös vahinkoilmoituksen laatimisessa.

Tarvittaessa hoidamme kuljetuksen korjaamollemme ja takaisin, myös sijaisauto järjestyy kauttamme, autosi korjauksen ajaksi.

Käytössämme on yhden maailman johtavan automaalivalmistajan PPG:n tuotteet.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja täytämmekin viimeisimmät laatu- ja ympäristövaatimukset, meille on myönnetty PPG-Skandinavian laatu-, ympäristö- ja takuusertifikaatti.

Ota yhteyttä

Soita
+358504422456

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa